(my) images

Fotografia este pentru mine o pasiune.

Pe vremea când nu exista calculator, net, telefon mobil, iar programul la tv era de 2 ore seara, ai mei aveau acasă un aparat foto marca Smena, şi un întreg arsenal de aparate pentru developat şi procesat poze. Primii paşi în arta fotografiei i-am făcut pe post de subiect de pozat pentru ai mei părinţi, iar după ce am început să umblu pe cele 2 picioare din dotarea proprie am avansat la uscat poze developate în zilele de duminică când bucătăria apartamentului era transformată în cameră obscură.

Având în vedere că alor mei nu le scăpa nici un moment important neimortalizat pe film, nu mă mir că şi eu am o înclinaţie către a face acest lucru.

Primul meu aparat foto proprietate personală a fost un Canon compact achiziţionat la ofertă pentru fabuloasa sumă de 200 mărci în vara anului 1999.

Din 2010 folosesc un Nikon D3000 proprietate „împrumutată”.

Fotografia te face să priveşti lucrurile altfel, te învaţă să fi mai calm, să îţi dezvolţi simţurile, să fi atent la lucruri mici, mărunte pe care de altfel le-ai trece cu vederea. În plus este o modalitate bună de a-ţi petrece timpul liber.

(my)images a început ca un blog de sine stătător pe care postam poze făcute de mine. Acum a devenit o categorie pe un blog mai amplu unde voi continua să postez pozele pe care le consider deosebite.

Aşa că vă aştept cu comentarii la poze.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: