(my) background

Gurmand de când mă ştiu, de profesie bucătar din 1998 (chelner din ’99, operator turism din ’09, organizator de conferinţe, congrese, târguri şi expoziţii din ’11), cu peste 10 ani de experienţă în spate (în ale gătitului); fotograf amator, în timpul liber.

Gătesc de plăcere, de nevoie, din obligaţie, de plictiseală şi pentru a experimenta.

Când nu gătesc caut lucruri noi de imortalizat pe cipul aparatului foto proprietate împrumutată :).

Şi când nu am chef să le fac pe cele enumerate mai sus voluntariez pentru COLORS.

Pentru cine este interesat să afle pe unde “am dat cu sapa”

  • 2010 – prez. – Manager Evenimente –  Asociaţia Colors
  • 2009 – 2010 – Şef Bucătar – Simple Mind Events & PR
  • 2005-2008 -Şef Bucătar – Restaurant Bellagio – Braşov
  • 2004-2005 – Şef Bucătar – Whitbread Group Plc., Brewers Fayre „Willow Farm” Pub, Rainham – Marea Britanie
  • 2003 – 2004 – Bucătar – Restaurant Bellagio Braşov
  • 2000 – 2002 Şef Bucătar – Rattlesnake Saloon – Munchen – Germania
  • 1998 – 2000 Bucătar – Hotel Ciucaş – Poiana Braşov

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: