TÂRGUL DE VOLUNTARIAT BRAȘOV

Dacă vrei să fii voluntar în Brașov, e musai să vii la TÂRGUL DE VOLUNTARIAT BRAȘOV, EDIȚIA I !!! 


Sâmbătă 15 octombrie, între orele 11-15, te așteptăm la prima ediție a Târgul de voluntariat Brașov, la Muzeul Casa Mureșenilor.

Vin să recruteze la Târg: Hospice Casa Speranței, Asociația pentru Parteneriat Comunitar, Rotaract Kronstadt, FAST Săcele, Caritas, Fundația Rafael Codlea, Agenția Națională Anti-drog, SCUT, Asociația Colors, Rețeaua CAN, Asociația Iubesc Brașovul, Muzeul Casa Mureșenilor (lista va fi actualizată).

Ai ocazia să discuți cu voluntarii organizațiilor, să afli mai multe despre proiectele lor, să participi la activități demonstrative de voluntariat sau să te înscrii ca voluntar. Toți vizitatorii Târgului participă la o tombolă cu premii (produse realizate de organizații)!!!

Dă-ne like pe http://www.facebook.com/voluntariatbrasov, intră în comunitatea voluntarilor din Brașov și nu uita să le spui și prietenilor ;)

Te așteptăm la Târg!

Advertisements

2 thoughts on “TÂRGUL DE VOLUNTARIAT BRAȘOV

  1. Ar fi bien sa se organizeze si in Sibiu asa un targ. Cat succes va avea dupa ce se trage linia, nu stiu, insa o un punct de plecare. Am intalnit multi tineri care ar vrea sa se implice in diverse programe, insa nu stiu unde/cand/cum/cu cine…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: